2G6A2358.jpg

VEKSØ SHOWROOM

OPLEV BYEN MENS I HOLDER MØDER

Hos VEKSØ er vi netop blevet færdige med at indrette vores 1000 m2 showroom – og vi er stolte af resultatet. Så stolte, at vi gerne vil dele det med jer. Du kan nu leje vores showroom og derved holde møde i et indendørs byrum.


Kom væk fra kontoret og hold jeres møde under et træ ved de moderne arkitekttegnede bord/bænkesæt, mød kolleger til sociale arrangementer eller hold professionelle præsentationer for medarbejderne eller eksterne samarbejdspartnere i et miljø, der minder om en rigtig by.

 

2G6A2399.jpg

ET OPLAGT STED AT HOLDE MØDER


Vores nye showroom er et oplagt sted at holde møder. Her får man oplevelsen af at være i en by og at se byindretningen. Her er busskure, bord/bænkesæt, LED-belysning, affaldskurve og cykeloverdækninger – kort sagt, alt hvad man finder i en rigtig by. Kom og se vores Smart City-produkter i funktion.

Vær social med kollegaer
Tag en pause fra mødet og cykel en tur. I vores indendørsbyrum er der mulighed for lige at få rystet tankerne på plads med en lille cykeltur. Man tænker mange gode tanker på en gåtur, hvem ved hvilke nye idéer, der opstår, hvis man cykler sammen? Hvor oplever man ellers det henne? Vores showroom er fuld af atmosfære, og det er et oplagt sted at holde sociale arrangementer med afdelingen. Rummet er smukt indrettet med grøn beplantning, hyggelige arkitekttegnede mastelygter og pullerter med lys og moderne byrumsmøbler. Her er højt til loftet og alligevel indrettet, så man får mulighed for at sidde væk fra andre. Det er praktisk inddelt i zoner, hvor der er plads til møder fra 8 og helt op til 60 deltagere. Oplagt både til små møder og store fællesmøder, der kan splittes op efterfølgende.

2G6A2374.jpg

FAKTA OM VEKSØ’S NYE SHOWROOM


- Rummet er indrettet i flere zoner, hvor der er plads til 8, 10, 25 eller 60 personer.
- Tre af siddeområderne har projektorer til præsentationer.
- Mulighed for catering i form af pølsevogn, tapas eller smørrebrød

Vores showroom kan lejes i tidsrummet 9:00 - 15:00
Prisen for leje af vores showroom:
Opstarts fee er 1000,- derefter er timeprisen 1350,- ex. moms. 
(Prisen er ex. frokost, frugt, kaffe te, og vand mm. da det skal bookes separat)

Kontakt os i dag og book din næste event i et indendørs byrum:
Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig.
T: 7921 2200
Email: info@vekso.com

Prisliste: Klik her

Dine downloads

  • {{item.FileExtension}} - {{item.Name}}
 Download alt