NT.jpg

EN MODERNE OG ATTRAKTIV PRODUKTSERIE

NY IDENTITET TIL NORDJYLLANDS TRAFIKSELSKAB

”Vi er meget tilfredse med den proces, der har været, og det slutprodukt, vi står med i dag. Veksø har på fornem vis realiseret de krav og ønsker, vi havde til designet, og de har, samtidig med en stramt styret udviklingsproces, bidraget med forskellige ideer og tekniske løsninger, der gør, at vi i dag står med en produktserie, som vi er meget stolte af” ( Jon Brøcker, afdelingschef for C.F. Møller Design )

Projektstyring_2.jpg

DIT PROJEKT - DIN LØSNING!

KUNDEINDDRAGELSE

I VEKSØs projektafdeling sidder Danmarks bedste og mest motiverede team af kompetente rådgivere klare til at gå i dialog med dig om en løsning, der passer til lige netop dit projekt.Vi trækker på mere end 60 års erfaring med kundeinddragelse, procesoptimering, projekt- og produktudvikling. Vi åbner muligheder og gør dem til virkelighed. Vi er vilde med det, vi laver, og vi vil lykkedes hver gang. Giv os et kald allerede i dag eller læs lidt mere her på siden om, hvad vi kan tilbyde.

FOKUS PÅ DIT BEHOV

Vores største ambition er, at du får succes med dit projekt 
- og vi brænder efter at gøre brug af vores kompetencer og mange års erfaring.

Projektstyring_3.jpg

HVAD HANDLER DET OM?

LØSNINGSMODELLER

Handler dine ønsker om design, om særlige funktionaliteter, om pris, om dimensioner, om materialer eller en blanding af det hele? Der er stort set ikke det behov, vi ikke kan imødekomme. VEKSØs projektafdeling skræddersyer løsningen og sætter en stor ære i at rådgive, så du får det bedst mulige resultat ud fra de givne betingelser.

Tilpasning af standard eller nyt?
I nogle tilfælde kan det være en fordel for dig, at den endelige løsning skal findes i en tilpasning af et standard-produkt. På den måde får du maksimal udnyttelse af allerede høstede erfaringer. I andre tilfælde kan krav og ønsker til materialer, design og økonomi være så specifikke, at der er brug for en specialløsning.

VI UDVIKLER PROJEKTER

alene … eller i tæt dialog med bygherre, med rådgiver og med arkitekter

Aros-shelter-Trafikplads-Aarhus-01.jpg

HVAD GØR VI?

SAMARBEJDE

VEKSØs projektafdeling deltager i alle tænkelige former for samarbejder. Det er vigtigt for os at levere den bedste ydelse uanset, hvornår vi bliver inddraget. Nogle gange er rollerne klart definerede på forhånd, andre gange opstår den rette samarbejdsform i løbet af processen. Nogle gange indgår vi i færdig-designede projekter. Andre gange bliver vi bedt om at styre udviklingsprocessen fra A-Z. Det er vores erfaring, at de gode idéer ofte opstår i dialogen mellem de forskellige aktører.

Optimer processen
Vi forstår udfordringerne og kan se mulighederne. Jo før vi kommer ind processen, jo bedre mulighed har vi for at dele ud af viden. Med VEKSØ som totalleverandør får du en smidig og effektiv proces, der sparer dig både tid og penge.

SPECIALLØSNINGER

Dine downloads

  • {{item.FileExtension}} - {{item.Name}}
 Download alt