VEKSØ Nordenvej

MARKEDSLEDER AF BYRUMSINVENTAR

OM VEKSØ

VEKSØ er én af Europas førende inden for design, fremstilling og salg af byrumsmøbler og cyklismeprodukter.

Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere og er repræsenteret i en række europæiske lande med egne salgskontorer i Sverige samt produktion i Danmark, Sverige og Letland.

Hovedsædet ligger i Taulov ved Fredericia.

BÆREDYGTIGE BYER OG DET GODE BYLIV

NU OG I FREMTIDEN

Hos VEKSØ deler vi alle den samme passion: at skabe byrum, hvor mennesker nyder at opholde sig.

Vores byer udvikler sig dog hele tiden. En af de største tendenser i vores tid en den hastigt voksende urbanisering, der stiller stadigt nye krav til den måde, vi indretter byerne på. Tættere bebyggelse, mere trafik og flere mennesker på begrænset plads øger efterspørgslen efter intelligente og bæredygtige produkter, services og ydelser til byrummet.

Vi er derfor løbende i gang med at udvikle nye produkter, nye funktioner og ny teknologi, der understøtter udviklingen af fremtidens bæredygtige byer. Og det foregår altid i dialog med vores kunder og i tætte samarbejder med førende designere og arkitekter.

Designløsninger til bæredygtige byer

BYRUM OG CYKLISME

FOKUS PÅ HELE BYRUMMET

Hos VEKSØ har vi fokus på hele byrummet, når vi udvikler. Vi stræber efter at skabe elegante og funktionelle løsninger til folk, der ønsker at bruge byen og nyde bylivet – måske fra en bænk i parken en solskinsdag, i ly for regnen ved busstoppestedet, eller når cyklen skal parkeres. Byrumsinventar er mange ting. Vi vil gerne skabe sammenhæng, og vi vil gerne hele vejen rundt.

Byrum
Godt og funktionelt design skaber værdi i byrummet. VEKSØ har et meget bredt program af designede byrumsmøbler, der gør det nemmere at skabe sammenhængende løsninger og som er med til at skabe attraktive byrum med faciliteter, der er til for at blive brugt. Gå til produktløsninger her.

Cyklisme
Cyklistvenlige byrum gør det nemmere og mere attraktivt at være cyklist. VEKSØ arbejder i dag med fremme af cyklisme på mange fronter. Cyklismeprodukter og udvikling af teknologiske serviceløsninger er én side af sagen, mobilitetsrådgivning en anden. Gå til produktløsninger her.

Dine downloads

  • {{item.FileExtension}} - {{item.Name}}
 Download alt